Før – Under & Efter Behandling

Før behandling:

Man hører altid, at man skal drikke godt med vand, efter en behandling. Men hvis du har mulighed for det, er det altid en god ide, også at drikke vand før en behandling, for at din krop har noget at arbejde med imens.

Husk desuden at medbringe 2 badehåndklæder eller lagner til din behandling. Du har også mulighed for at leje dem på klinikken til 50,- kr. pr. gang.

Oplys altid ved ankomst om medicinbrug, sygdom eller graviditet.

Unge under 18 år behandles kun ifølge med en voksen.

Inden din behandling snakker vi kort om dine problemer/skader, så vi sammen kan finde den bedste løsning for netop DIG.

 

Under behandling:

Jeg tilpasser altid mine behandlinger til den enkelte klient, så tryk og hårdhed vil aldrig være den samme.

Du vil helt sikkert også opleve, at din næse stopper til pga. dine bihuler og øvrige organer arbejder.

Jeg behandler altid kun EN klient af gangen, så du er aldrig alene, og kan altid komme i kontakt med mig, selvom du ligger på briksen med recoveryboots, nåle eller cuppings. Jeg besvarer desuden heller ikke telefonopkald imens, der er klienter.

Alle behandlinger udføres med nærvær, og klienten på briksen er altid 100 % i fokus. Ingen stress og jag, og ingen tætte bookinger, så den næste tripper udenfor døren. ( så er det ihvertfald kun fordi, jeg har givet dig ekstra tid uden beregning:).

 

book online klinik agervig

 

Efter behandling:

Når din behandling er slut, får du selvfølgelig noget vand, og bliver desuden informeret om vigtigheden af, at drikke RIGELIGT med vand efterfølgende, for at skylle affaldsstofferne ud af kroppen…og ja jeg vil sige det hver gang;)

Desuden vil der nogle gange i forhold til behandling være råd og vejledning om, hvad du selv kan gøre for at få det optimale ud af behandlingen ( udstrækning, foamroller mm.).

Til sidst håber jeg selvfølgelig, at du er tilfreds med behandlingen, og tager gerne imod ris & ros. Måske vil bruge et øjeblik på at lave en anmeldelse på vores Facebook side, når du mærket effekten af behandlingen. Der kan du desuden også altid se aktuelle tilbud, konkurrencer, last minute og meget mere.

 

Bivirkninger:

Da kroppens  “skraldemænd”  kommer på overarbejde efter en behandling, kan man nogle gange godt få influenzalignende symptomer bla. komme til at fryse, blive træt, kvalme, svimmel mm. Derfor er det vigtigt, at drikke vand umiddelbart efter, for at skylle affaldsstofferne ud.

Derudover kan der forekomme ømhed  på de muskler, der var mest overspændte. Denne ømhed fortager sig i løbet af et par dage.

Behandlingerne som vi bruger skader ikke din krop – tværtimod. Men ingen kroppe er ens, så behandlings effekten og eventuelle bivirkninger, vil altid føles forskelligt. Her spiller brug af medicin og andet også ind.

 

Vi hjælper dig med at passe på din krop. Kvalitets håndværk – Der virker.

book online klinik agervig

medlem af dansk behandlerforbund - klinik agervig