Firmamassage

Hvorfor vælge firmamassage?

Jeres medarbejdere er virksomhedens vigtigste ressource, så derfor er det selvfølgelig vigtigt, at investere i dem. En firmamassage aftale er i alles interesse, både for medarbejderne og jer. Forskning viser, at både sygedage og stressniveauet sænkes ved brug af massage på jobbet.

Arbejdsrelaterede lidelser kan massagen hjælpe med at forebygge , ligemeget om det vedrører kontorfolk, håndværkere eller andre. Derudover viser resultater i forskning, at medarbejdere med stressrelaterede problemer og forhøjet kortisol (stresshormon) kan opnå et fald helt op til 53% i stresshormonet.

En fast firmaaftale hjælper med at forebygge de sædvanlige skader som ikke kan undgåes ved ensartet arbejde. Massagen kan bla. afhjælpe ømhed i nakke, skulder, musearm, hovedpine, lænd mm.

Massagen både forebygger og lindrer arbejdsrelaterede skader, og er med til at øge jeres medarbejderes trivsel.

Klinik Agervig – Dit rette valg for glade og sunde medarbejdere.

Firmamassage tilpasset jeres virksomhed

Hos Klinik Agervig tilbyder vi 2 forskellige valgmuligheder ang. en firmamassageordning.

Valgmulighed 1:

  • Vi kommer fast ud til jer på arbejdspladsen på en fast ugedag f.eks. 4-5 timer, hvor I stiller et rum med god udluftning til rådighed med fri gulvplads til en briks som vi selvfølgelig selv medbringer sammen med massagecreme, engangslagner til hovedstøtte og klude til aftørring. Vi bruger IKKE olie til vores behandlinger. Hver medarbejder medbringer selv 2 badehåndklæder/lagner til hver behandling.

Fordele: Medarbejderen skal ikke ud at køre.

Ulemper: Hvis medarbejderen er på kursus, har møde, er syg, eller ikke lige er på arbejde den ugedag, hvor massøren kommer. Man kan godt føle sig lidt “groggy” lige efter behandlingen, eller man bryder sig bare ikke om, at skulle have massage på jobbet.

Bemærk: Der skal sendes tilmeldingsliste til os senest 2 dage før inden middag om antal (minimum 6 behandlinger pr. fremmøde). Der tillægges udkørselsgebyr ved denne aftale.

Ved afbud senere end 24 timer før faktureres der fuld pris for den/de aflyste behandlinger. Jeres tid er vigtig – det samme er vores.

Kontakt os for at høre mere, om denne aftale vedr. priser og vilkår.

Vær opmærksom på – at vi kun har mulighed for at have et begrænset antal virksomheder på denne ordning, derfor kan der på nogle tidspunkter være lukket for tilgang. Dog kan ordning 2 med klippekort altid vælges.

Valgmulighed 2:

  • Medarbejderne kommer hen på klinikken indenfor åbningstiden, når det passer i deres kalender. De booker selv tiden direkte i vores online bookingsystem, og noterer deres “kundenr” som står på kortet, de modtager.

Fordele: Medarbejderen kan komme når det passer, og når problemet er, og ikke vente en uge eller to. Man kan gå hjem og slappe af, hvis man føler lidt træthed efter behandlingen. Ingen “bekymringer”  om klattet makeup.;). Der er mulighed for at vælge andre behandlingsformer – KUN ifølge aftale med arbejdsgiver.

Ulemper: Medarbejderen skal køre efter det.

Kontakt os for at høre mere om denne “klippekort” aftale vedr. minimumskøb og priser.

Da ingen virksomheder eller medarbejdere er ens, sammensætter vi selvfølgelig gerne en ordning, der kan dække jeres behov.

book online klinik agervig

Hvilken massage bruger vi?

Hos Klinik Agervig er vores firmamassage en kombination af fysiurgisk massage og triggerpunktsmassage, da vi af erfaring ved, at det giver den bedste effekt hurtigst muligt. For os og jer, er det selvfølgelig vigtigt, at massagen giver en gavnlig effekt, så jeres medarbejdere hele tiden er på toppen, derfor gives der som udgangspunkt ingen wellnessmassage (kan selvfølgelig aftales, hvis dette ønskes.)

Vi rådgiver selvfølgelig gerne med øvelser, der kan afhjælpe den enkelte medarbejder til en lettere og smertefri hverdag. Derudover benytter vi også nogle gange PNF udstrækninger, hvis vi kan se en gavnlig effekt for medarbejderen.

Alle firmamassager er som udgangspunkt 30 min. massage inkl. komme – og gåtid.

Vi ser frem til, at hjælpe dig med at hjælpe dine medarbejdere.

Skattefri massage

Er der tale om behandling eller forebyggelse af en arbejdsbetinget skade, er massagen skattefri for medarbejderen. Da vi benytter fysiurgisk massage og triggerpunktsmassage, vil massagen altid være af behandlende karakter.

Læs mere om SKATs regler vedr. firmamassage her.

Hele beløbet faktureres altid til firmaet ligemeget, hvilken skatteordning i vælger til jeres medarbejdere.

Har I spørgsmål, er I selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.


Vi er medlem af Dansk Behandlerforbund

Klinik Agervig er medlem af Dansk Behandlerforbund.

medlem af dansk behandlerforbund - klinik agervig

Er du medlem af en idrætsklub eller et fitnesscenter – Læs mere her