Om klinikken i Bjerringbro & Ulstrup

Klinik Agervig er en lille og moderne klinik centralt placeret i Bjerringbro og i Ulstrup Hallerne.

Klinikken ligger i det gamle sundhedshus i centrum af byen, tæt på gågaden, og lige overfor banegården og busterminalen.

Du kan køre ad Nørregade og parkere på Torvet, og bruge gyden ved det gamle apotek, eller du kan køre ad Banegårdspladsen og parkere ved siden af huset.

Brug indgangen på langsiden af huset – gå ind – drej til højre og gå ned for enden af gangen, hvor du finder klinikken i den bagerste ende af stueetagen.

Derudover har jeg også et lokale i Ulstrup Hallerne, hvor du finder mig på 1. Sal ved siden af spinninglokalet. Benyt indgangen ved Form &Fitness og gå op ad trappen – Første dør på højre hånd.
Jeg kan desværre ikke tilbyde alle typer behandlinger i Ulstrup, men du kan altid se, tider og behandlinger i bookingsystemet.

Der er gratis parkeringspladser lige udenfor døren som kan benyttes begge steder.

Hvad kan klinikken i Bjerringbro tilbyde

Jeg tilbyder forskellige typer behandlinger, indenfor massage, sportsterapi og wellness.

Se priser her

Efter at have arbejdet i helt andre brancher i mange år, har jeg de sidste år uddannet mig indenfor behandlerbranchen. Årsagen er, at jeg synes, det er enorm spændende og lærerigt, hvordan vi kan hjælpe kroppen på vej med, at hele sig selv uden brug af kunstig medicin. Jeg prøver hele tiden at lære nyt, holde mig opdateret og uddanne mig, så jeg kan hjælpe dig bedst mulig.

Jeg er bla. uddannet:

  • Sportsmassør & Sportsterapeut 
  • Kostvejleder med speciale i vægttab
  • Øreakupunktør
  • Japansk Lifting behandler
  • Access Bars behandler
  • Hot Stone behandler
  • Kosmetisk Gua Sha behandler
  • Reiki Healer

Jeg kender dog mine begrænsninger som jeg synes er vigtig i denne branche, og stiller ikke diagnoser. Har jeg tvivl eller mistanke om noget udenfor mit område, fortæller jeg det, og henviser dig videre i det etablerede behandlingssystem.

Alle behandlinger udføres af mig selv, så jeg kan til gengæld altid garantere dig kvalitet og nærvær
book online klinik agervig

Ønsker du at holde dig opdateret ang. tilbud, konkurrencer, last minute tider mm., så like gerne Klinik Agervig på Facebook, så du ikke går glip af noget.:)

Jeg glæder mig til at se dig på klinikken.

Kærligst

Maria    Indehaver/Klinik Agervig

Maria - Klinik Agervig

medlem af dansk behandlerforbund - klinik agervig